MIRËSEVINI

 

 ARTIKUJ PER LEXIM

LUDVIG VAN BETHOVEN

MATRIX : FILMI NGA PIKEPAMJA FILOZOFIKE

SHQISA E 6-TË

MINORITY REPORT : FILMI NGA PIKEPAMJA FILOZOFIKE

NJE MENDJE E MREKULLUESHME:FILMI NGA PIKEPAMJA FILOZOFIKE (VIDEO)

MESIMDHENJA SEKRETE E PLATONIT

SHPREHJE NGA BUDA

HEROI:FILMI NGA PIKEPAMJA FILOZOFIKE

KREATIVITETI- IMAGJINATA KRIJUESE

PROJEKSIONI ASTRAL (VIDEO)

FILOZOFIA KINEZE: TAO TE KING 1

FILOZOFIA KINEZE: TAO TE KING 2

FILOZOFIA KINEZE: TAO TE KING 3

FILOZOFIA KINEZE: TAO TE KING 4

JETA E LUDVIG VAN BETHOVEN

CFARE JANE SHKOLLAT E MISTEREVE

MITOLOGJIA SHQIPTARE VIDEO

AMËLSIMA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

PUPËZA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

BARIU I SHENJTË NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

DORDELECI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

FATET NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

FIERKUQJA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

GËRSHETËZA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

GOGOLI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

GISHTOJA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

HYJRIA E DETIT NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

KATALLANI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

LUGATI NË MITOLOGJINË SHQIPTAREI

FLOÇKA – NUSJA E UJËRAVE NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

SYQENËZA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

SHURDHI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

ZJARRI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

SHQIPONJA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

XHINDËT NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

SHTOJZOVALLET NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

ORËT NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

DHEVËSHTRUESI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

DIVI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

BLETA NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

BAJLOZI NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

FJALË TË URTA TË HUAJA

FJALE TE URTA NGA MID’HAT FRASHERI

SHQIPONJA, SIMBOLI I PERENDISE

SHAHU, STRATEGJIA LUFTARAKE

LUANI, SIMBOLI I FUQISE

KORBI, NE QYTETERIMET E NDRYSHME

GJELI SI SIMBOL DIELLOR

ËNGJËJT, LAJMËTARËT E PERËNDIVE

GJIGANTËT DHE SIMBOLIZIMI I TYRE

ANKU – ÇELESI I JETES

KURIOZITETE NGA ANEMBANE BOTES

FJALE TE URTA FILOZOFIKE SHQIPTARE 2

MITOLOGJIA SHQIPTARE

NIKOLO PAGANINI, ”MAGJISTARI” I VIOLINES

TIBETI, VENDI I LEGJENDES DHE MISTERIT

BAGAVAT GITA NE SHQIP

HISTORI NGA JETA E BUDES

MITE TË ESOPIT

FJALE TE URTA FILOZOFIKE SHQIPTARE

SOKRATI DHE METODA E TIJ DIALEKTIKE

BIOGRAFIA E JOHANN S. BACH

EPOSI RAMAJANA NE SHQIP

DHIMBJA, SHKAQET DHE ELIMINIMI I SAJ

GJUHA SEKRETE E MITIT

PAOLO KOELHO DHE JETA E TIJ

PITAGORA DHE FILOZOFIA E TIJ

ENDRRAT DHE LLOJET E TYRE

OSKAR UAILLD – OSCAR WILDE 1856 – 1900

GJERGJ KASTRIOTI – SKENDERBEU (1403- 1468 )

BUZEQESHJA, NJE ILAC SHUME I DOBISHEM

REFLEKTIME FILOZOFIKE

GJUHA E TRUPIT NJEREZOR

ARZUNA – LUFTETARI I DRITES NE INDI

RIMISHERIMI

MISTERET: MITI -CEREMONIA – INITACIONI

TOLKIN – JOHN RONALD ROWELL TOLKIEN

SHEN GJERGJI, KAVALIERI QE VRET DRAGOIN

MARK AURELI – MARCUS AURELIUS

RASPUTIN – GRIGORY YEFIMIVICH NOVYKH

MBRETI ARTUR DHE MITI I TIJ

SUN TZU – ARTI I LUFTES

GANDI – MOHANDAS (MAHATMA) GANDHI

DARMA & KARMA

MIRSHEA ELIAD – MIRCEA ELIADE

STRATEGJIA E DELFINIT

RRUGA E LUFTETARIT BRENDESOR

RIMISHERIMI NE FILLIM TE SHEKULLIT

CFARE ESHTE PARAPSIKOLOGJIA ?

NEVOJSHMERIA E FILOZOFISE

LEONIDA – MBRETI SPARTAN (VIDEO)

JULIANI, PERANDORI FILOZOF ME PREJARDHJE SHQIPETARE

JUL CEZARI – GAIOS IULIOS CESARE-

SIMBOLIZIMI I JIN JANGUT

JETA DHE VDEKJA

CFARE ESHTE FILOZOFIA ZEN ?

EDUKIMI I TE RINJEVE NE SHOQERITE TRADICIONALE

KODI BUSHIDO

HELENA PETROVNA BLAVATSKI

ATLANTISI MISTERIOZ

APARATI KIRLIAN

PERBERJA SHTATESHE E NJERIUT

NA VIZITONI!!!

Kategori Artikujsh

ARTIKUJT ME TE LEXUAR

Vizitorët sipas Shteteve

ARKIVI

Shikime

  • 1,350,152 Vizitorë

HARTA E VIZITORËVE

KONTAKT

nefersilent@gmail.com blog counter
blog counter