Paolo Koelho dhe jeta e tij


Paolo Koelho është një nga 5 shkrimtarët më të lexuar botërisht të viteve të fundit. Koelho na bën të udhëtojmë  në një ecuri kërkuese të ‘’mitit personal’’. Paolo Koelho u lind në vitin 1947 në qytetin e Rio de Zhaneiros. Braktisi studimet e tij për të udhëtuar në botë  si hipi. Kur u kthye në … Vazhdoni leximin e Paolo Koelho dhe jeta e tij