Filozofia Kineze: Tao Te King 3


Dyzet e një   Nxënësi i zgjuar dëgjon për Tao-në dhe e praktikon me zellshmëri . Nxënësi mesatar dëgjon për Tao-në dhe mendon për të herë pas here . Nxënësi budalla dëgjon për Tao-në dhe qesh me zë . Po të mos kishte të qeshura , Tao nuk do ishte ai që është . Kështu … Vazhdoni leximin e Filozofia Kineze: Tao Te King 3