HELENA PETROVNA BLAVATSKI


HELENA PETROVNA BLAVATSKI ‘’Dituria e njeriut ngjan me njё mur. Muri im nuk e tejkalon lartёsinё e njeriut dhe pёr kёtё, çdonjëri, pa vështirёsi, mund tё shikojё gjithçka qё ndodhet pas tij. Por, Mёsuesi im ngjan me njё mur shumё mё tё madh. Dhe ai qё nuk mund tё gjejё derёn, nuk do tё mund … Vazhdoni leximin e HELENA PETROVNA BLAVATSKI