Strategjia e Delfinit


Strategjia e delfinit ka tё bёjё tё mendohemi mbi mёnyrёn e tё  menduarit. Brenda ecurisё shekullore qё vioji, njeriu bashkёjetonte me kafshёt. Njё numёr tё tyre arriti ti zbuste dhe arriti tё kishte afёr tij disa lloje kafshёsh, ndёrsa ato mё tё egrat i mban nё distancё, pasi kёtu e mijra vjetё nuk ka bёrё ndonjё … Vazhdoni leximin e Strategjia e Delfinit