Gjergj Kastrioti – Skenderbeu (1403- 1468 )


  Gjergj Kastrioti, Heroi Kombëtar i Shqipërise lindi në vitin 1403.  i përkiste familjes mbretërore të Kastriotëve. I ati ishte Gjon Kastrioti, udhëheqës i qyteteve më të mëdha të asaj kohe, Krujës dhe Mirditës dhe e jëma ishte Vojsava. U mor si janicer (rob) gjatë përhapjes se perandorisë otomane, së bashku me tre vëllezërit e … Vazhdoni leximin e Gjergj Kastrioti – Skenderbeu (1403- 1468 )