Perberja Shtateshe e Njeriut


‘’Më pyesni se si u çmenda. Ja si : Një ditë, shumë kohë më parë se të lindnin shumë perëndi, u zgjova nga një gjumë i thellë dhe zbulova se të gjitha maskat e mia ishin zhdukur. Që të shtatë maskat që kisha bërë dhe kisha tretur brënda shtatë jetësh…  …Për herë të parë, dielli … Vazhdoni leximin e Perberja Shtateshe e Njeriut