Tibeti, vendi i Legjendes dhe Misterit


Kur dikush kërkon Tibetin apo ‘’Catinë e Botës’’ sic ndryshe quhet, do të gjendet në rrugë që ngjiten deri në 6000 metra lartësi, për të arritur në një zonë unike në botë që rrethohet nga vargmale që arrijnë deri në 9000 metra lartësi. Vetëm pas gjysmës së dytë të shekullit të 18,  Tibeti filloi të … Vazhdoni leximin e Tibeti, vendi i Legjendes dhe Misterit