Fjale te urta nga Mid’hat Frasheri


Liria është që të mos të trazojë njeri ty dhe ti të mos të trazosh të tjerët.   Meqënëse jeta dhe siguria e secilit është e lidhur me fatin e të gjithë atyre që, së bashku, formojnë kombin, do të na donte shpirti që çdokush të sakrifikojë pesë minuta në njëzet e katër orë dhe … Vazhdoni leximin e Fjale te urta nga Mid’hat Frasheri

Fjale te urta filozofike Shqiptare


SAMI    FRASHERI Çdo ditë e jetës sate është një faqe e biografisë sate, kujdesu ta shkruash mirë, sepse një faqe e keqe ndyn gjithë librin.   Njeriu duhet të përpiqet të mësojë çdo gjë, jo të tregojë veten e tij.   Zgjuarësia është një dritë hyjnore, ndriçimi i së cilës ndrit jo vetëm sipërfaqen e … Vazhdoni leximin e Fjale te urta filozofike Shqiptare