KODI BUSHIDO


  ‘’Bushido’’ do tё thotё ‘’mёnyra e luftёtarit’’ dhe kjo mёnyrё ndodhej nё zemrёn e besimeve dhe tё sjelljes sё njё Samurai.Filozofia e Bushidos ka tё bёjё me ‘’çlirimin nga frika’’. Nёnkuptonte se Samurai kishte kapёrcyer frikёn e vdekjes sё tij. Ai kishte ofruar paqen dhe fuqitё e tij nё shёrbimin e zotit tё tij, … Vazhdoni leximin e KODI BUSHIDO