Rimisherimi


Që atëherë kur njeriu vëzhgoi për herë të parë , kureshtar , Natyrën dhe pa funksionimin e saj ritmik, e deri më sot, kanë kaluar miliona vjetë. Është thënë se Kureshtja është dera e parë që hapet nga aftësia e të Filozofuarit. Dhe kjo gjë është e vërtetë. Me vëzhgimin e Natyrës dhe të ritmeve … Vazhdoni leximin e Rimisherimi

Rimisherimi ne fillim te shekullit


  Tema e Rimishёrimit ёshtё kthyer nё njё objekt bisedash midis mbёshtetёsve te zjarrtё  dhe kritikuesve kundёrshtarё qё janё po aq tё zjarrtё. E keqja me kёto dy ekstreme, si me ato qё e mbёshtesin kёtё ide si dhe ata qё e kritikojnё ёshtё se tё dyja palёt bazohen nё kritere besimi, nё fantazi sekrete … Vazhdoni leximin e Rimisherimi ne fillim te shekullit