Endrrat dhe llojet e tyre


Njeriu së bashku me disa gjitarë të zhvilluar ka privilegjin e cuditshëm, e të qënit banor i dy botëve. Shijon në cdo ditë, ndryshimin e dy llojeve të ndryshme eksperiencash – kur është zgjuar dhe kur është në gjumë, ose ipar dhe onar, ashtu sikurse i quanin grekët e lashtë këto dy gjëndje, ku secila … Vazhdoni leximin e Endrrat dhe llojet e tyre

Perberja Shtateshe e Njeriut


‘’Më pyesni se si u çmenda. Ja si : Një ditë, shumë kohë më parë se të lindnin shumë perëndi, u zgjova nga një gjumë i thellë dhe zbulova se të gjitha maskat e mia ishin zhdukur. Që të shtatë maskat që kisha bërë dhe kisha tretur brënda shtatë jetësh…  …Për herë të parë, dielli … Vazhdoni leximin e Perberja Shtateshe e Njeriut