CFARE ESHTE PARAPSIKOLOGJIA ?


  ÇFARË ËSHTË PARAPSIKOLOGJIA ?   Parapsikologjia dhe tё gjitha fenomenet parapsikologjike, sjellin njё interes tё madh nё ditёt tona. Nё mesin e shekullit tё 20-të, filluan hetimet e para shkencore mbi kёtё temё, por pa arritur nё nivele tё plota, nё mёnyrё qё tё krijohej njё shkencё e re e veçantё. Pёr kёtё arsye, parapsikologjia … Vazhdoni leximin e CFARE ESHTE PARAPSIKOLOGJIA ?