Sokrati dhe metoda e tij dialektike


Sokrati me personalitetin e tij  të vecantë dhe stilin e tij krejtësisht të ri do të përbëjë një stacion shumë të rëndësishëm në historinë e Filozofisë. Mendimi Sokratian është një nga nga fazat kryesore të filozofisë botërore. Me filozofinë e Sokratit  hapet një cikël i ri dhe mbyllet një tjetër. Për këtë asye filozofia greke … Vazhdoni leximin e Sokrati dhe metoda e tij dialektike