NEVOJSHMERIA E FILOZOFISE


  Janë shumë  gjëra që na nevojiten në këto momente. Me të vërtetë, jemi të varfër brënda këtij bollëku dhe rehatllëku që na ofron një teknologji që ndodhet nën shërbimin e nevojave të vërteta dhe  të supozuara të njeriut.Por, vërtetojmë se sa më shumë kemi, aq më shumë nevojitemi dhe kjo përbën një rreth vicioz … Vazhdoni leximin e NEVOJSHMERIA E FILOZOFISE