Fjale te urta nga Mid’hat Frasheri


Liria është që të mos të trazojë njeri ty dhe ti të mos të trazosh të tjerët.   Meqënëse jeta dhe siguria e secilit është e lidhur me fatin e të gjithë atyre që, së bashku, formojnë kombin, do të na donte shpirti që çdokush të sakrifikojë pesë minuta në njëzet e katër orë dhe … Vazhdoni leximin e Fjale te urta nga Mid’hat Frasheri