JUL CEZARI – GAIOS IULIOS CESARE-


Nё Suvure, nё njё lagje mjaft popullore dhe tё shumёbanuar tё Romёs, pak a shumё nё lartёsinё e rrugёs sё sotme “Via Covour”, ndodhej shtёpia nё tё cilёn,  me 13 Korrik tё vitit 100 para erёs sonё, lindi Gai Jul Çezari. Gai ishte emri i tё atit, qё i ishte dhёnё sipas zakonit Romak, qё … Vazhdoni leximin e JUL CEZARI – GAIOS IULIOS CESARE-