Filozofia Kineze: Tao Te King 1


Një  Tao qe mund te thuhet nuk është Tao i përjetshëm . Emri që quhet i tillë nuk është emri i përjetshëm . I paemërt është fillimi i Parajsës dhe i Tokës . Emërimi është nëna e dhjetëmijë gjërave . Vetëm ai që s’ka dëshira , mund të shikojë misterin . Duke dëshiruar dikush shikon … Vazhdoni leximin e Filozofia Kineze: Tao Te King 1