Filozofia Kineze: Tao Te King 3


Dyzet e një   Nxënësi i zgjuar dëgjon për Tao-në dhe e praktikon me zellshmëri . Nxënësi mesatar dëgjon për Tao-në dhe mendon për të herë pas here . Nxënësi budalla dëgjon për Tao-në dhe qesh me zë . Po të mos kishte të qeshura , Tao nuk do ishte ai që është . Kështu … Vazhdoni leximin e Filozofia Kineze: Tao Te King 3

Filozofia Kineze: Tao Te King 2


Njëzet e një Virtyti më i lartë është të ndjekësh Tao-në dhe vetëm Tao-në . Tao është i pakapshëm dhe i paprekshëm . O , është i paprekshëm dhe i pakapshëm , dhe prapë brenda është imazh . O , është i pakapshëm dhe i paprekshëm , dhe prapë brenda është formë . O , … Vazhdoni leximin e Filozofia Kineze: Tao Te King 2