Korbi, ne qyteterimet e ndryshme


E zeza e pendëve të tij dhe thirrjet e zymta, e bëjnë korbin, i cili ushqehet me kalbësira, një zog të ogurit të keq. Ky reputacion mund të gjendet gjithashtu në Kinë, pavarësisht se Kinezët e shikojnë korbin si simbol të mirënjohjes bijërore, duke konsideruar faktin se ushqen prindërit e tij. Ne Japoni, korbi  merret … Vazhdoni leximin e Korbi, ne qyteterimet e ndryshme