Simbolizimi i Jin Jangut


  Jin Jangu ёshtё njё simbol pёrdoret nga miliona njerёz tё moshave, nacionaliteteve, rracave dhe gjinive tё ndryshme. Kёtё simbol e gjejmё tё skalitur nё mbajtёse çelesash, varёse, unaza, tё pikturuara nё mure dhe nё bluza. Ashtu sikur edhe tё gjithё simbolet e tjerё, dhe Jin Jangu flet nё subkoshiencёn tonё, na josh , na … Vazhdoni leximin e Simbolizimi i Jin Jangut