RRUGA E LUFTETARIT BRENDESOR


Në lashtësi, luftëtarët ishin një klasë (kastë) e veçantë shoqërore. Nëse do të shikojmë tek çdo qytetërim, do të shohim se  në Indi kemi klasën e Ksatrija, në Egjipt po ashtu, në Japoni kemi Samurajtë, Platoni tek  republika e tij na flet për klasën e rojtarëve, madje dhe tek qytetërimet e Indianëve të Amerikës kemi … Vazhdoni leximin e RRUGA E LUFTETARIT BRENDESOR