Heroi:Filmi nga pikepamja filozofike


Heroi i këtij filmi është një simbol, një forcë lëvizëse që vë në veprim zhvillimin. Sakrifikon veten e tij që të shëndërrojë ambjentin që e rrethon dhe ekzistencën e tij në diçka ndryshe që është nga ana cilësore më e lartë. Por nuk është vetëm heroi simbol tek ky film,i gjithë filmi mund të konsiderohet … Vazhdoni leximin e Heroi:Filmi nga pikepamja filozofike