Fjale te urta filozofike Shqiptare 2


Ai që di shumë flet pak. Buka po u thye s’ ngjitet me nje Peshtymë. C’ ke bërë do të ta bëjnë. Dardha bie nën dardhë. Dardha e ka bishtin mbrapa. Dhelpra kur nuk e arrin rrushin, thote eshte i pa bere. Dëgjo shtatë a tetë dhe përsëri bëj si di vetë. Gjella me kripë … Vazhdoni leximin e Fjale te urta filozofike Shqiptare 2