Fjalë të urta të huaja


Bota është plot dyer, plot raste, fije të tendosura që presin t’u biesh.   (Ralf Valdo Emerson) Te jesh gjithmonë i ndershëm me veten, është një ushtrim i këndshëm.   (Sigmund Frojd) Vlera e një njeriu duhet parë në faktin se cfarë jep, dhe jo në atë se cfarë është në gjëndje të marrë.   (Albert Anjshtajn) Është … Vazhdoni leximin e Fjalë të urta të huaja

Fjale te urta nga Mid’hat Frasheri


Liria është që të mos të trazojë njeri ty dhe ti të mos të trazosh të tjerët.   Meqënëse jeta dhe siguria e secilit është e lidhur me fatin e të gjithë atyre që, së bashku, formojnë kombin, do të na donte shpirti që çdokush të sakrifikojë pesë minuta në njëzet e katër orë dhe … Vazhdoni leximin e Fjale te urta nga Mid’hat Frasheri