Fjalë të urta të huaja


Bota është plot dyer, plot raste, fije të tendosura që presin t’u biesh.   (Ralf Valdo Emerson) Te jesh gjithmonë i ndershëm me veten, është një ushtrim i këndshëm.   (Sigmund Frojd) Vlera e një njeriu duhet parë në faktin se cfarë jep, dhe jo në atë se cfarë është në gjëndje të marrë.   (Albert Anjshtajn) Është … Vazhdoni leximin e Fjalë të urta të huaja

Fjale te urta filozofike Shqiptare


SAMI    FRASHERI Çdo ditë e jetës sate është një faqe e biografisë sate, kujdesu ta shkruash mirë, sepse një faqe e keqe ndyn gjithë librin.   Njeriu duhet të përpiqet të mësojë çdo gjë, jo të tregojë veten e tij.   Zgjuarësia është një dritë hyjnore, ndriçimi i së cilës ndrit jo vetëm sipërfaqen e … Vazhdoni leximin e Fjale te urta filozofike Shqiptare