PROJEKSIONI ASTRAL (video)


Çfarë është Projeksioni Astral? Pavarësisht se janë shkruar shumë gjëra mbi këtë temë, akoma kjo çështje është e panjohur mirë, dhe sidomos në vëndin tonë. Projeksion Astral konsiderohet çdo lloj eksperience jashtëtrupore që kryhet me anë të trupit astral, i cili është i aftë të braktisë trupin fizik të njeriut dhe të udhëtojë jashtë tij … Vazhdoni leximin e PROJEKSIONI ASTRAL (video)

Filozofia Kineze: Tao Te King 4


Gjashtëdhjetë e një Një vend i madh është si tokë e ulët . Është trualli takues i universit , Nëna e universit . Femra mund mashkullin me qetësi , Shtrirë në qetësi . Si rrjedhim nëse një fshat i madh i lë vendin një fshati më të vogël , Do e pushtojë fshatin më të … Vazhdoni leximin e Filozofia Kineze: Tao Te King 4