Filozofia Kineze: Tao Te King 4


Gjashtëdhjetë e një Një vend i madh është si tokë e ulët . Është trualli takues i universit , Nëna e universit . Femra mund mashkullin me qetësi , Shtrirë në qetësi . Si rrjedhim nëse një fshat i madh i lë vendin një fshati më të vogël , Do e pushtojë fshatin më të … Vazhdoni leximin e Filozofia Kineze: Tao Te King 4

Filozofia Kineze: Tao Te King 3


Dyzet e një   Nxënësi i zgjuar dëgjon për Tao-në dhe e praktikon me zellshmëri . Nxënësi mesatar dëgjon për Tao-në dhe mendon për të herë pas here . Nxënësi budalla dëgjon për Tao-në dhe qesh me zë . Po të mos kishte të qeshura , Tao nuk do ishte ai që është . Kështu … Vazhdoni leximin e Filozofia Kineze: Tao Te King 3