Rasputin – Grigory Yefimivich Novykh


  Rasputin – Grigory Yefimivich Novykh Rasputin ёshtё pseudonimi i Grigory Yefimivich Novykh. Rasputini u lind nё vitin 1871 nё krahinёn e Siberisё dhe mё konkretisht nё fshatin Pokorfskojё, afёr Tjumen. Qё në moshën fёminore dallohej pёr aftёsitё e tij mbinatyrale qё e bёnin tё veçantё nga fёmijёt e tjerё dhe nё kёtё mёnyrё krijonte ndjenja kontradiktore. Pseudonimi … Vazhdoni leximin e Rasputin – Grigory Yefimivich Novykh