Buzeqeshja, nje ilac shume i dobishem


  Buzëqeshja, një ilaç shumë i dobishëm   ‘’Nuk do ta ndërroja kurrë buzëqeshjen e Zemrës sime, as me të gjithë pasuritë e  botës’’  na thotë poeti Halil Gibran. Sa dituri është përmbledhur në këto fjalë! Sa pasuri e pashfrytëzuar! Në kohën tonë depresuese, ku të gjithë qahemi dhe ankohemi  për kaq e kaq probleme ekonomike, sentimentale, familjare profesionale dhe aq të tjera, ilaçi më i mirë, jo vetëm për shpirtin por edhe për … Vazhdoni leximin e Buzeqeshja, nje ilac shume i dobishem