Matrix : Filmi nga pikepamja filozofike


MATRIX Filmi që i kishte të gjitha. Aksion, komplot mbreslënës, protagonistë të bukur, muzikë që të mbante në tension, dhe efekte të larta kinematografike. Ndoshta do shiste po aq bileta nëqoftëse nuk do të përmbante thellësinë e skenarit. Dhe kjo thellësi ishte realisht aq e madhe sa që dikush pyet veten, po sikur krijuesit e … Vazhdoni leximin e Matrix : Filmi nga pikepamja filozofike

PROJEKSIONI ASTRAL (video)


Çfarë është Projeksioni Astral? Pavarësisht se janë shkruar shumë gjëra mbi këtë temë, akoma kjo çështje është e panjohur mirë, dhe sidomos në vëndin tonë. Projeksion Astral konsiderohet çdo lloj eksperience jashtëtrupore që kryhet me anë të trupit astral, i cili është i aftë të braktisë trupin fizik të njeriut dhe të udhëtojë jashtë tij … Vazhdoni leximin e PROJEKSIONI ASTRAL (video)