Gjenerali Patton


Gjenerali Patton Një nga strategët më të komplikuar e misterioz të të gjitha kohërave, George Smith Patton u lind më 11 Nëntor të vitit 1885 në San Gabriel, California. Në moshë fëminore vendosi se qëllimi i jetës së tij është që të bëhej një Hero. Për herë të parë u frymëzua për këtë gjë kur … Vazhdoni leximin e Gjenerali Patton

Jeta e Ludvig Van Bethoven


Ludvig Van Bethoven   Ludvig Van Bethoven u lind në17 Dhjetor të vitit 1770, në një shtëpi të varfër në rrugën Bonkasse në Bon. Vitet e fëmijërisë nuk i jetoi me lumturi. Nëna e tij Katerina Kerverih, ishte një grua me një prejardhje të thjeshtë dhe punonte si shërbëtore por me detaje, mirësi dhe ndjeshmëri … Vazhdoni leximin e Jeta e Ludvig Van Bethoven