SUN TZU – Arti i Luftes


SUN TZU – Arti i Luftës Emri i tij i vёrtetё ishte Sou Vou dhe lindi nё Lii An tё mbretёrisё Chi (sot quhet Huming i krahinёs Shangtong). Nuk dihet me saktёsi dita dhe viti i lindjes, por thuhet se u lind nё mesin e shekullit tё 6-të para erёs sonё. Shkruajti librin e famshёm ‘’Arti … Vazhdoni leximin e SUN TZU – Arti i Luftes