Archive for the 'Filozofi' Category

Mesimdhenia Sekrete e Platonit

• 13 Dhjetor, 2010 • 2 Koment

Shqisa e 6-të

• 26 Qershor, 2010 • 6 Koment

Minority Report : Filmi nga pikepamja filozofike

• 31 Maj, 2010 • 2 Koment

Mesimdhenja sekrete e Platonit

• 12 Prill, 2010 • 1 Koment

Heroi:Filmi nga pikepamja filozofike

• 18 Mars, 2010 • 1 Koment

PROJEKSIONI ASTRAL (video)

• 14 Shkurt, 2010 • 18 Koment

Filozofia Kineze: Tao Te King 4

• 18 Janar, 2010 • 3 Koment

Filozofia Kineze: Tao Te King 3

• 18 Janar, 2010 • Lini një Koment

Filozofia Kineze: Tao Te King 2

• 18 Janar, 2010 • Lini një Koment

Filozofia Kineze: Tao Te King 1

• 18 Janar, 2010 • 2 Koment

Çfare ishin Shkollat e Mistereve

• 28 Dhjetor, 2009 • 2 Koment

Fjale te urta nga Mid’hat Frasheri

• 10 Shtator, 2009 • 21 Koment

Shqiponja, simboli i Perendise

• 9 Qershor, 2009 • 5 Koment

Shahu, strategjia luftarake

• 9 Qershor, 2009 • 5 Koment

Luani, simboli i fuqise

• 9 Qershor, 2009 • 2 Koment

Korbi, ne qyteterimet e ndryshme

• 9 Qershor, 2009 • 1 Koment

Anku – Çelesi i jetes

• 30 Maj, 2009 • Lini një Koment

Fjale te urta filozofike Shqiptare 2

• 16 Mars, 2009 • 82 Koment

Tibeti, vendi i Legjendes dhe Misterit

• 17 Dhjetor, 2008 • 5 Koment

Bagavat Gita ne shqip

• 17 Dhjetor, 2008 • 4 Koment

Fjale te urta filozofike Shqiptare

• 20 Nëntor, 2008 • 142 Koment

Sokrati dhe metoda e tij dialektike

• 16 Nëntor, 2008 • 3 Koment

Eposi Ramajana ne shqip

• 16 Nëntor, 2008 • 3 Koment

Dhimbja, shkaqet dhe eliminimi i saj

• 9 Nëntor, 2008 • 3 Koment

Gjuha sekrete e Mitit

• 9 Nëntor, 2008 • 2 Koment

Paolo Koelho dhe jeta e tij

• 3 Nëntor, 2008 • 3 Koment

Pitagora dhe Filozofia e tij

• 3 Nëntor, 2008 • 16 Koment

Oskar Uailld – Oscar Wilde 1856 – 1900

• 2 Nëntor, 2008 • 1 Koment

Reflektime Filozofike

• 23 Tetor, 2008 • 2 Koment

Arzuna – Luftetari i Drites ne Indi

• 19 Tetor, 2008 • 1 Koment

Rimisherimi

• 18 Tetor, 2008 • 6 Koment

Misteret: Miti -Ceremonia – Initacioni

• 17 Tetor, 2008 • 4 Koment

Darma & Karma

• 15 Shtator, 2008 • Lini një Koment

Strategjia e Delfinit

• 4 Shtator, 2008 • Lini një Koment

RRUGA E LUFTETARIT BRENDESOR

• 4 Shtator, 2008 • Lini një Koment

Rimisherimi ne fillim te shekullit

• 4 Shtator, 2008 • Lini një Koment

NEVOJSHMERIA E FILOZOFISE

• 4 Shtator, 2008 • 2 Koment

Simbolizimi i Jin Jangut

• 2 Shtator, 2008 • 2 Koment

Jeta dhe Vdekja

• 2 Shtator, 2008 • 8 Koment

Cfare eshte Filozofia ZEN ?

• 2 Shtator, 2008 • 2 Koment

 
Ndiqe

Merreni çdo postim të ri drejt e te email-et tuaja.

Bashkojuni 76 ndjekësve të tjerë